D infra werken

Wie zijn wij?


D Infra is een jong en dynamisch bedrijf dat werken uitvoert in opdracht van aannemers die actief zijn in rioolwerken. Tijdens de voorbije jaren hebben wij veel ervaring kunnen opbouwen voor volgende opdrachten:


- huisaansluitingen RWA

- huisaansluitingen DWA

- plaatsen en vervangen van hoofdriool (met laser ondersteuning)

- plaatsen en aansluiten van straatkolken

- voorbereidende graafwerken

- plaatsen van boordstenen en keermuren

- op hoogte stellen en aanbetoneren van riooldeksels


Onze machine operator bedient bandenkraan, rupskraan, …

Onze teamleiders zijn perfect Nederlandstalig/Franstalig voor een goede communicatie en coördinatie met onze opdrachtgever. D Infra is zeer flexibel en past zich aan, aan de noden van de klant. Zo werken we volgens opdracht in regie of per lopende meter, alles in samenspraak met de aannemer.

Wij beschikken over onze eigen materialen en machinepark.


Overige diensten:


U kan ons ook benaderen voor het inzetten van mensen en machines op uw werken.


Verhuur van:

- grondwerkers

- kraanmachinist

- chauffeurs


Missie:


Als aannemer willen wij een partij zijn voor zowel publieke als private opdrachtgevers die adviseert en realiseert in de aanleg van infrastructuur. Wij hechten hierbij veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en korte c.q. duidelijke communicatielijnen.DWA aansluiting van een gemeenschapschool. Hierbij wordt de 60cm afstand tussen de beton inlaten gerespecteerd. De buizen worden onderaan ondersteund met stabilisé, zodanig we geen problemen hebben met de helling. Bij dit voorbeeld zien we een 1 huisaansluiting met 4 DWA uitgangen


Voorbeeld werken:


Huisaansluiting met RWA en DWA toepassing.

DWA is aangesloten met overgang gres naar PE. Er wordt stabilisé voorzien om de helling voor afloop te verzorgen. Telkens wordt de stabilisé met stamper aangestampt.

Bij het aanvullen van de sleuf met grond wordt er om de 20/30cm aangestampt met de stamper voor verzakkingen tegen te gaan.

Hierbij voeren we een huisaansluiting van de klant zijn prive tot en met de hoofdriolering.

Deze aansluiting was volledig van gres maar op aanvraag van de klant is deze volledig vervangen naar PE buizen . Wij zorgen ook voor de herbestrating.

Huisaansluiting DWA geplaatst tussen de nutsleidingen, van rooilijn tot hoofdriool. Met overgang van gres naar PE.

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED